InvestBulgaria Agency organised forum in Istanbul, Turkiye

БАИ ОРГАНИЗИРА ИНВЕСТИЦИОНЕН ФОРУМ В ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЯ

Българска агенция за инвестиции има удоволствието да Ви покани на предстоящия бизнес форум в гр. Истанбул, Република Турция. Форумът ще се проведе на 26 януари 2023 г. от 09:00 ч., като ще започне със сутрешен нетуъркинг между успешни инвеститори в България, турски бизнес и представители на българската администрация.

Предвижда се форумът да бъде открит от Н. Пр. г-н Александър Пулев – министърът на иновациите и растежа, Н. Пр. г-н Ангел Чолаков – извънреден и пълномощен посланик на Република България в Република Турция и г-н Мустафа Зеки Сарибекир – председател на Турско-българския бизнес съвет /DEIK/. Г-н Богдан Богданов – изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, ще представи възможностите за разширяване на бизнеса в България.

Успешни представители на бизнеса – г-н Фикрет Индже, фирма Алкомет и г-н Севгур Арсланпай – фирма Саркуйсан /САРК България/, ще споделят своя опит като инвеститори в България. В допълнение ще се проведат две кръгли маси, посветени на автомобилостроенето и машиностроенето и здравеопазването и балнеологията, за да се установят контакти между български и турски компании.

Моля, резервирайте своето място и се регистрирайте чрез формата по-долу.

https://form.jotform.com/223482438400148

 

Място на събитието:

Хотел Грийн Парк Пендик, гр. Истанбул, Турция

Адрес: Kaynarca Mah. Erol Kaya Cad. No: 204 Pendik, Истанбул, Турция

Програма на събитието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News