The Strengths of Bulgaria trough the eyes of foreign investors

БАИ ОРГАНИЗИРА КРЪГЛА МАСА НА ТЕМА „СИЛНИТЕ СТРАНИ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ“

Българска агенция за инвестиции /БАИ/ организира кръгла маса на тема „Силните страни на България през погледа на чуждите инвеститори“, която ще се състои на 29 ноември 2023 г.  от 10:00 до 12:00 часа в хотел Хаят Риджънси, зала Васил Левски 1, гр. София.

Събитието има за цел да даде трибуна на чуждестранните инвеститори, които са избрали да реализират и развиват бизнес в България, откроявайки предимствата на страната ни. Кръглата маса ще им даде възможност да изложат опита си и начина, по който възприемат и представят България като атрактивна инвестиционна дестинация, пред своите стратегически партньори  и сътрудници в чужбина.

Програмата е структурирана в два панела, а именно: „Силните страни на България през погледа на чуждестранните инвеститори“ и „Свободна дискусия с чуждестранните инвеститори и двустранните камари“. Първият панел ще акцентира върху добрите практики, опита и получаването на обратна връзка от чужденци, които развиват успешно дейността си в България. Вторият панел „Свободна дискусия с чуждестранните инвеститори и двустранните камари“ е отворена дискусия, в която ще се затвърдят атрактивните преимущества на България като страна с добри икономически условия и привлекателна среда за реализиране на потенциални инвестиции.

Място: хотел Хаят Риджънси, зала Васил Левски 1, гр. София.

Час: 10:00 ч. – 12:00 ч.

Работният език на кръглата маса ще бъде английски.

Изтегли програмата тук 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News