Bogdan Bogdanov CEO InvestBulgaria Agency

БАИ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ, КАТО ИНОВАТИВНА И УСПЕШНА ИНВЕСТИЦИОННА ДЕСТИНАЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА WORLD BUSINESS FORUM В ГР. МАДРИД, ИСПАНИЯ

В периода 22-23 ноември 2022 г. в гр. Мадрид, Испания, Българска агенция за инвестиции (БАИ) участва в World Business Forum, като партньор на събитието.

World Business Forum се фокусира върху проблемите, които са най-важни за бизнеса, стимулирайки ново мислене и действия, като предоставя възможност за контакт между компаниите и различни институции. Форумът е двудневно събитие, което събира хиляди предприемчиви умове, обединени от страстта си към бизнеса. Участниците са изпълнителни директори на големи международни корпорации, предприемачи, новатори, изобретатели, инженери и др.

Г-н Богдан Богданов, изпълнителен директор на БАИ, представи България, като успешна и иновативна инвестиционна дестинация по време на първия ден от форума. След своето участие покани на сцената г-н Маркъс Бъкингам, изследовател, писател, мотиватор и експерт върху развитието на силните страни и повишаването на производителността на начина, по който хората работят.

В рамките на събитието, екипът на БАИ проведе бизнес обяд с инвеститори от 35 международни компании от секторите производство, фармация, химия и енергетика. По време на срещата г-н Богданов представи условията и възможностите за инвестиране, стартиране и развитие на бизнес в България, дейността на агенцията и предимствата, които предоставят мерките за насърчаване на инвестициите в страната. Акцент беше поставен и върху първия в Източна Европа Институт за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии (INSAIT), който се намира в България

В  World Business Forum присъстваха над 700 участници от международни компании, които посетиха щанда на агенцията и им бяха представени условията и възможностите за инвестиране в страната.

InvestBulgaria Agency take part in World Business Forum Madrid 2022

The team of InvestBulgaria Agency present the incentive measurements in front of potential investor.

Bogdan Bogdanov greeting Mark Buckingham in WOBI Events

Bogdan Bogdanov give a presentation for investing in Bulgaria

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News