Invest Bulgaria Agency attended fintech forum in London

БАИ УЧАСТВА НА ФОРУМ FINOVATE ЕUROPE В ГР. ЛОНДОН

Българската агенция за инвестиции (БАИ) участва със собствен щанд на форума Finovate Еurope, който се проведе на 14 – 15 март 2023 г. в гр. Лондон, Обединеното Кралство.

На проведените срещи, осъществени по време на събитието бяха представени инвестиционните възможности и икономическите сектори със сериозен потенциал за развитие в България.

Участниците във форума проявиха голям интерес към насърчителните мерки предоставяни на бизнеса, както и наличието на висококвалифицирана работна сила в България.

Изтъкнати бяха постиженията и възможностите в сферата на информационните технологии, изкуствения интелект, кибер сигурността и финтех индустрията.

Отбелязана бе необходимостта от засилване на сътрудничеството между академичните среди и сдруженията на бизнеса, особено в сферата на научно – развойната дейност, обучението и центровете за върхови постижения.

Finovate Еurope е събитие, което поставя фокус върху дигиталната трансформация във финансовите услуги и как те ще продължават да се развиват през следващите месеци и години.

 

FinovateEurope fintech forum in London

IBA attended an investment forum in London

Meeting with potential investor at the fintech forum FinovateEurope

InvestBulgaria Agency is meeting a potential investor at fintech forum in London

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News