БАИ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ИНВЕСТИЦИОННА КОНФЕРЕНЦИЯ В ГР.БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ

БАИ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ИНВЕСТИЦИОННА КОНФЕРЕНЦИЯ В ГР.БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ

Българска агенция за инвестиции (БАИ) ще организира инвестиционна конференция Business Forum: Investment opportunities in Bulgaria, която ще  се проведе на 01 март 2023г. от 10:00ч. до 14:30ч. в гр. Барселона, Испания, както и посещение на Световното изложение за мобилни технологии и индустрия „MWC Barcelona“, на което БАИ ще бъде представена със собствен щанд от 27 февруари до 2 март 2023г.

На инвестиционната конференция Business Forum: Investment opportunities in Bulgaria, ще бъдат представени предимствата на България като инвестиционна дестинация пред заинтересовани представители на бизнеса, в съчетание с провеждане на персонални срещи за привличане на инвеститорски интерес със секторна насоченост „Биотехнологии” и „Химическа индустрия“.

Форумът да бъде открит от г-н Александър Пулев, Министър на иновациите и растежа, като участие ще вземат високопоставени представители на българската администрация, мениджъри в международни компании и инвеститори в България, които ще представят пред целевата аудитория потенциалните възможности за развитие на бизнес и реализация на успешни инвестиционни проекти в България.

По време на събитието ще бъдат представени предимствата на страната ни пред испанските инвеститори чрез установяване на директен контакт с представители на съответната бизнес аудитория, както и чрез провеждането на инвестиционен маркетинг, насочен към приоритетните за България сектори за привличане на водещи компании за реализация на инвестиционни проекти.

Адрес на събитието:  Hotel Catalonia Barcelona Plaza.

Plaça d’Espanya, 6-8, 08014 Barcelona

Програма на събитието

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News