IBA is attending MWC Barcelona event

БАИ ЩЕ ПОСЕТИ MWC BARCELONA ОТ 27 ФЕВРУАРИ ДО 2 МАРТ 2023 Г.

Българска агенция за инвестиции (БАИ) ще посети едно от най-големите изложения в света по време на престоя си в гр. Барселона, Испания.  Посещението на световното изложение за мобилни технологии и индустрии „MWC Barcelona“ ще се състои от 27 февруари до 2 март 2023 г. във Fira Barcelona Gran Via, като БАИ ще бъде представена със собствен щанд.

Mobile World Congress или MWC Barcelona е международната събирателна точка за индустрията на технологиите, мобилните устройства и свързаността.

Всяка година изложението приветства над 100 000 професионалисти и над 1500 изложители от цял свят.  Глобални мобилни оператори, производители на устройства, доставчици на технологии и създатели на съдържание са голяма част от посетителите. MWC редовно привлича едни от най-влиятелните личности в индустрията, гостуващи министри, телекомуникационни регулатори, органи за защита на данните, висши представители на международни организации и над 8 000 изпълнителни директори.

Изложението MWC е проектирано с цел да катализира свързаността във всички сектори и нива. MWC постига тази амбициозна цел, като включва активни играчи от индустриите, които допринасят значително за глобалната свързаност: автомобилостроене, финансови технологии, здравеопазване и производство.

По време на изложението БАИ ще представи дейността на агенцията, както и предимствата на страната ни пред потенциални инвеститори чрез установяване на директен контакт със съответната бизнес аудитория. Ще бъдат представени и възможностите за инвестиране, стартиране и развитие на бизнес в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News