InvestBulgaria Agency give a certification class A to Adipharm

БОГДАН БОГДАНОВ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТ КЛАС А НА „АДИФАРМ” ЕАД

Г-н Богдан Богданов, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, връчи на „Адифарм” ЕАД сертификат клас А за инвестиционния проект „Производствен и научно-изследователски фармацевтичен комплекс“,  който ще се реализира в с. Волуяк, Столична община. Размерът на инвестицията е на стойност 7,234 млн. лева.

Реализирането на проекта цели да разшири продуктовата гама на предприятието, да увеличи производствените мощности, както и да придобие ноу-хау в областта на разработването и производството на лекарствени продукти и хранителни добавки.

„Адифарм” ЕАД е компания в сферата на производство на фармацевтични  химични продукти и хранителни добавки. На пазара е над 25 години, като продуктите й могат да се открият в 36 страни. Производствената база се намира в град София. „Адифарм” ЕАД  разполага  със специализирано звено за развойна дейност, което е снабдено с модерно оборудване и съвременна лабораторна апаратура, която служи за експериментиране и полупромишлено производство на нови продукти. Приоритет в работата на компанията е   надеждното и навременно разпространение на над 100 търговски марки на пазарите, които обслужва.

Bogdan Bogdanov greeting Adipharm for receiving certification class A

The Team of InvestBulgaria Agency give certification to Adipharm.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News