БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ КАТО УСПЕШНА ИНВЕСТИЦИОННА ДЕСТИНАЦИЯ НА INFRASTRUCTURE INVESTOR NETWORK В ГР.БЕРЛИН

Invest Bulgaria Agency attending Infrastructure Investor Network Berlin

БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ КАТО УСПЕШНА ИНВЕСТИЦИОННА ДЕСТИНАЦИЯ НА INFRASTRUCTURE INVESTOR NETWORK В ГР.БЕРЛИН

Българската агенция за инвестиции (БАИ) участва на форума Infrastructure Investor Network , който се проведе на 20 – 23 март 2023 г. в гр. Берлин, Германия.

Екипът на БАИ, в лицето г-н Христо Етрополски – заместник изпълнителен директор на БАИ участва в панел Emerging Markets Forum, в който представи възможностите за инвестиции в България и насърчителните мерки предоставяни на инвеститорите. Бе поставен акцент върху приоритетните сектори в българската икономика, като автомобилостроене, машиностроене, електроника, информационните технологии, иновациите и сътрудничеството в научно-развойната дейност.

Форумът Infrastructure Investor Network  се провежда в рамките на 4 дни и включва шест форума, които се фокусират върху развитието и иновациите в  изграждането на инфраструктура. Ключовите теми във форума включват eекологичното, социалното и корпоративното управление (ESG) и устойчивост, преодоляване на енергийни проблеми и подобряване на инфраструктурното портфолио.

Hristo Etropolsky presenting Bulgaria in front of potential  investors

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News