Мила Ненова връчва награди за бизнеси и иконимика

БЪЛГАРСКИ ПРЕДПРИЕМАЧИ БЯХА ОТЛИЧЕНИ В КОНКУРСА „МИСТЪР И МИСИС ИКОНОМИКА“

Тържествената церемония по обявяването на победителите в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ отличава български предприемачи, мениджъри, икономисти и финансисти, допринесли за високите успехи и развитието на българската икономика. Събитието беше организирано от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ и списание „Икономика“ и се проведе в „София Тех Парк“ на 14 ноември 2023 г.

Заради високата конкуренция журито реши да присъди по две награди в някои от категориите на конкурса. Церемонията откри председателят на Управителния съвет на КРИБ Кирил Домусчиев, който поздрави представителите на българския бизнес за устойчивостта и развитието си.

Наградите бяха в категории : „Мистър Икономика за 2023 г.“, „Мисис Икономика за 2023 г.“, „Инвестиции и растеж“, „Корпоративно дълголетие“, „Иновации“, „Модерна индустрия“, „Устойчив бизнес“ и „Дигитална банка“.

Две отличия бяха връчени в категория „Инвестиции и растеж“ – на Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Виваком, и на Константин Бояджиев, управител на „Галакси инвестмънт груп“. Наградите бяха връчени от Богданов Богданов, министър на икономиката и индустрията. В категория „Иновации“ бяха отличени Томи Вер Елст, генерален мениджър на „Сенсата Технолоджис България“ и Татяна Иванова, член на Управителен съвет и изпълнителен директор „Дигитализация, данни и операции“ на ОББ. Честта за връчването на наградите имаше Мила Ненова, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции. Тя изказа благодарности от името на Министерството на иновациите и растежа.

наградените от КРИБ за бизнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News