Releva is the new winner from Startup World Cup Bulgaria

ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В STARTUP WORLD CUP BULGARIA 2023 Е RELEVA.AI

На 13 юни 2023 г. в Interpred WTC се проведе националния квалификационен кръг на конкурса Startup World Cup. Българският победител беше излъчен по време на финалната гала вечер. Освен купата, победителя спечели възможност да представи България на световния финал в края на тази година в Сан Франциско.

Големият победител в конкурса е Releva, компанията създава платформа за потребителско преживяване, която повишава приходите на онлайн бизнесите, чрез силни връзки и емпатия с потребителите.

В тазгодишното издание на събитието, участие взеха над 40 стартъпа, но само десет от тях получиха възможност да представят своите идеи на живо пред журито и гостите на събитието.

Официалната гала вечер беше открита от Преслав Бобев, председател на Европейската асоциация на дигиталните експерти и Христо Етрополски, заместник изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, който подчерта: „Рецептата за успех за българската стартъп екосистема, е когато всички ние
държавната власт, местната власт, представителите на бизнеса, браншовите организации работим заедно и обединим усилия.“

Наградата на Releva връчи Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group и организатор на конкурса. Той поздрави екипа за успеха и им пожела да се върнат победители и от Америка. На второ и трето място се класираха Scios и Quandoo.

Scios е платформа за стратегически решения. Технологията на продукта комбинира изкуствен интелект с основни принципи от поведенческата икономика, а Quandoo е българска SaaS платформа, която предоставя дигитални инструменти позволяващи на хотели и места за настаняване да получават директни резервации, както и да оптимизират техния онлайн маркетинг и работата с различни канали за дистрибуция.

всички гости на събитието Start up World cup 2023

Наградата в Start up World cup Bulgaria

Христо етпороски с приветствие в състезанието за стартиращи компании

Start up World Cup 2023 Hristo Etropolsky greetings the participants

participant in startup world cup bulgaria

participant at Startup World cup 2023

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News