Форум за възможноситте за финансиране на бизнеса в гр. Шумен

ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГР. ШУМЕН

Министър Милена Стойчева ще открие  “ Дискусионен форум с бизнеса – възможности за финансиране от Министерството на иновациите и растежа“. Събитието се организира от Българската агенция за инвестиции (БАИ) съвместно с Министерството на иновациите и растежа (МИР). Форумът ще се проведе на 29 август 2023 г.  от 10:00 ч. в гр. Шумен.

На събитието ще бъдат представени пред фирмите процедурите за кандидатстване за изграждане на конкурентоспособна икономика, развитие на регионите в България, както и за насърчаване и ускоряване на иновациите и инвестициите във всички сектори на икономиката.

Акцент ще бъде поставен върху актуалните и предстоящи мерки за компаниите чрез структурните фондове на Европейския съюз, Националния план за възстановяване и устойчивост и др.

Участие във форума ще вземат представители на МИР, БАИ, търговски камари и асоциации, мениджъри на международни компании в България и водещи инвеститори в гр. Шумен и региона, които ще представят пред целевата аудитория потенциалните възможности за развитие на бизнес и реализация на инвестиционни проекти в България.

Г-н Фикрет Индже, мажоритарен собственик на „Алкомет“ АД ще сподели своят дългогодишен опит и ще представи успешни инвестиционни практики и направления в бизнеса.

Дата и час: 29 август 2023 г. от 10:00 ч.

Място: Административна сграда на „Алкомет“ АД, Втора индустриална зона, гр. Шумен

Програма на събитието

Регистрирай се за участие тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News