“Инвеститор на годината” 2015

“Инвеститор на годината” 2015

Българска агенция за инвестиции (БАИ) ще проведе церемония по връчване на наградите в десетото издание на конкурса “Инвеститор на годината” от 17:00 ч. в София Хотел Балкан днес.

Събитието има за цел да отличи най-големите инвестиционни проекти, реализирани през изминалата година в страната. Очаква се на церемонията да присъстват над 250 политици и бизнесмени, представители на международните финансови институции у нас, на търговско-индустриални камари, на работодателски организации и др.

За конкурса през тази година са получени над 70 номинации от компании във всички сфери на икономиката, информационните технологии, здравеопазването, изпратени от министерства, областни администрации и общини. След дискусии и оценка журито е допуснало до финала 17 компании.

Наградите ще бъдат връчени в пет основни категории – “Инвеститор на 2015 г.” (комплексна оценка); “Инвестиция на зелено на годината”; “Инвестиция в разширяване на бизнес”; “Инвестиция в иновативен бизнес”; “Инвестиция в човешки капитал”.

“Инвеститор на годината” през изминалите години са били: АББ България, „Луфтханза Техник София, Хюлет Пакард България, Тракия Глас България, Агрополихим, Солвей Соди, Биовет, Девня Цимент, Либхер-Хаусгерете Марица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News