Международна конференция „Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП – Sofia International Money Expo“ (SIM EXPO 2023), под мотото „София – Регионален финансов хъб“,

Международна конференция „Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП – Sofia International Money Expo“ (SIM EXPO 2023)

зала „Витоша“ на Интер Експо Център, гр. София

Международната конференция „Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП – Sofia International Money Expo“ (SIM EXPO 2023) под мотото „София – Регионален финансов хъб“, която ще се проведе на 10-11 октомври 2023 г., в зала „Витоша“ на Интер Експо Център, гр. София.

Организатори на конференцията са Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Българска търговско-промишлена палата (БТПП) и Съветът по инвестиции към БТПП, в партньорство със Столична община, организират IV-то издание на

Основната цел на събитието е да се повиши финансовата и инвестиционна култура на представителите на малките и средните предприятия, като им се предостави полезна информация за възможностите за развитие на техния бизнес чрез ползването на различни финансови и инвестиционни инструменти по достъпен начин. Предвижда се в рамките на проявата финансиращи институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори да представят своите продукти в подкрепа на предприятията.

При проявен интерес следва да бъде направена регистрация на профила на събитието на платформата www.b2bconnect.bg или на:  https://docs.google.com/forms/d/17ZtTJZUw5frLMnW3Ohq87XBtX6wxjOcDhLYz8lHbxiQ/edit в срок до октомври 2023.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News