МЕМОРАНДУМ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО МЕЖДУ БАИ И НИДЕРЛАНДСКО-БЪЛГАРСКАТА БИЗНЕС АСОЦИАЦИЯ (НББА)

Меморандум за сътрудничество между БАИ и Нидерландско-българската бизнес асоциация (НББА) беше подписан от г-жа Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ  и  Едуард Симелинк, председател на НББА. Участие в срещата взеха и Юлиян Балчев, главен секретар и представители от екипа на БАИ, както и Мила Панчева изпълнителен директор на НББА

Меморандумът за сътрудничество има за цел да засили връзките и обмена между двете страни, да насърчи икономическото сътрудничество между Нидерландия и България, като насърчава компаниите да правят бизнес в двете страни и предоставя ценни насоки и помощ в областта на инвестициите. Това е още една стъпка напред към по стабилни икономически връзки и постигане на по-добра инвестиционна среда, чрез която ще се създадат благоприятни условия за икономически растеж и развитие.

По време на срещата беше обсъдено и стратегическото партньорството на БАИ в предстоящата конференция организирана от НББА – „Бъдещето на България през очите на младото поколение“, която ще се проведе на 4-ти юни в София Тех Парк в иновационен форум Джон Атанасов. Основните теми в нея са реформите в образованието, младежката заетост, устойчивостта, иновациите и задържането на таланти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News