работната закуска "Жените в бизнеса. България – Виена",

МИЛА НЕНОВА ПОСЕТИ РАБОТНАТА ЗАКУСКА ОРГАНИЗИРАНА ОТ ПОСОЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВИЕНА

На 30 януари 2024 г. във Виена се проведе Работна закуска, организирана от Виенската стопанска камара, съвместно с Посолството на Република България в Република Австрия.

В рамките на работната закуска „Жените в бизнеса. България – Виена“, се събраха около 25 изтъкнати дами-предприемачи, заинтересовани от развитието на бизнес в България. Участничките, представляващи широк спектър от сектори и заемащи високи управленски позиции, обсъдиха възможности за сътрудничество и нови бизнес хоризонти в страната.

Събитието имаше за цел не само да стимулира създаването на нови контакти и да предложи платформа за споделяне на опит, но също така да идентифицира ключови области и теми от взаимен интерес. Тези дискусии са предвидени да допринесат за организацията на последващи инициативи под егидата на „Жените в бизнеса“ през настоящата година, както в България, така и във Виена.

След завършване на събитието, Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ проведе отделна среща с Н. Пр. г-жа Десислава Найденова-Господинова, посланик на България в Австрия, за обсъждане на бъдещи инициативи и начини за укрепване на бизнес взаимоотношенията между България и Виена и насърчаване на женското предприемачество и укрепване на икономическите връзки.

Снимки: © Mag. Barbara Lachner

Мила Ненова на бизнес закуска във Виена

Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ проведе отделна среща с Н. Пр. г-жа Десислава Найденова-Господинова, посланик на България във Виена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News