Atika Holiday received a certification class A

НОВА ИНВЕСТИЦИЯ В РАЗМЕР НА 10 МЛН.ЛВ. В СЕКТОР БАЛНЕОЛОГИЯ

Г-н Богдан Богданов, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции (БАИ), връчи сертификат за инвестиция клас А на „Атика Холидейс“ ООД за инвестиционния им проект „Медикъл и балнео комплекс – Стрелча ”, който ще се реализира в община Стрелча, област Пазарджик. От името на компанията сертификатът прие г-жа Тинка Димитрова, собственик на „Атика Холидейс“ ООД.

Целта на настоящия инвестиционен проект на българската компания е да отговаря на съвременните изисквания на нуждаещите се от рехабилитация. Предвижда се изграждането на модерен медицински технологичен център с ĸoмплeĸcнa мнoгoпpoфилнa насоченост, който ще  обслужва над 9 500 посетители годишно.

Размерът на инвестицията възлиза на 10 млн. лв., а в периода на осъществяването  ѝ ще бъдат разкрити над 75 нови работни места, от които 20 работни места ще са за високо квалифицирани специалисти – медицински и немедицински персонал.

„Медикъл и балнео комплекс – Стрелча“ ще разполага с добре оборудвани лекарски кабинети, както и зали за физиотерапия и лечебна физкултура, като се включват сауни, парна баня, римска баня, аромaтерапия, солна стая, кабинети с тангенторни вани, хидро байк, хидромасажни джетове и помещения за масажи. Ще разполага модерна апаратура – с апарат за високо интензивна магнитотерапия, комбиниран електротерапевтичен апарат с ултразвук и лазер, апарат за ударно вълнова терапия, текар апарат, комбинирани тангенторни вани, хидрогалванична вана, клетка на Роше, апарат за мулти и микро алвеоларна стимулация за тяло и лице и др. Ще се предлагат профилактика рехабилитация и лечение с висока таргетна насоченост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News