Онлайн форум между България и Мексико за запознаване с възможностите за предприемачество, които предлагат двете страни.

ОНЛАЙН ФОРУМ НА ТЕМА „БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТИ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МЕКСИКО“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 14.11.2023 Г.

Българска агенция за инвестиции (БАИ) и Посолството на България в Мексико организират съвместен онлайн форум на тема „Бизнес възможности между България и Мексико“.

Форумът ще се проведе на 14.11.2023 г. от 17:00 ч. до 18:00 ч. като целта на събитието е представяне на условията за бизнес и инвестиции както в България, така и за представяне на предимствата за бизнес в Мексико.

На форума ще присъстват представители на БАИ, Изпълнителна агенция за малки и средни предприятия (ИАНМСП) и Българо-търговска промишлена палата (БТПП), които ще представят пред целевата аудитория потенциалните възможности за развитие на бизнес, реализация на инвестиционни проекти в България, насърчаване на компаниите от двете страни и подобряване на експортните им позиции.

От мексиканска страна участие ще вземат представители от Съвета за външна търговия, които също ще представят информация за възможностите за двустранна търговия и международно сътрудничество.

Форумът е отворен за посещение от български компании, които се интересуват да научат повече за мексиканския пазар и възможностите, които предлага.

Работният език на форума е английски. След приключване на официалната част, ще имате възможност да зададете Вашите въпроси.

Линк за регистрация -> https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYkceGrrTMvG9L8nfTxwUXhgnMd2aMkHhs9

Дата и час: 14 ноември 2023 г. от 17:00 ч. (БГ време)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News