Pontica Solution is BPO company that received a certification class A for investment project

„ПОНТИКА СОЛЮШЪНС“ АД С НОВО РАЗШИРЕНИЕ В ГР.БУРГАС

„Понтика Солюшънс“ Ад получи сертификат клас А за инвестиционен проект „Диверсификация на дейността на Понтика Солюшънс АД с нови услуги”, който бе връчен от г-н Христо Етрополски, заместник изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ). Проектът предвижда включване в портфолиото на компанията на нови високотехнологични ИТ услуги. Инвестицията е на стойност 526 883, 21 лв. като  се очаква бъдат разкрити 50  работни места в гр. Бургас.

„Понтика Солюшънс“ АД е дружество, регистрирано през 2021 г. Основната дейност на предприятието е фокусирана върху предоставяне на услуги в областите: хоризонтални процеси вкл. човешки ресурси и административни ресурси; администриране на обучения; предоставяне на персонал на международни компании; управление, координация и създаване на екипи по установен модел; изготвяне на оценка на качеството съобразно договорени параметри и методика.

През последните три години компанията се разраства, разширявайки офиса в София като едновременно с това открива офиси в градовете  Варна, Бургас  и Краков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News