ПОСЕЩЕНИЕ НА КИТАЙСКА ДЕЛЕГАЦИЯ, ВОДЕНА ОТ БЪЛГАРО-КИТАЙСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА В ОФИСА НА БАИ

състоя посещение на китайска делегация водена от г-н Лъчезар Динев, председател на Българо-китайска търговско-промишлена палата.

ПОСЕЩЕНИЕ НА КИТАЙСКА ДЕЛЕГАЦИЯ, ВОДЕНА ОТ БЪЛГАРО-КИТАЙСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА В ОФИСА НА БАИ

На 02.07.2024 г. в офиса на Българска агенция за инвестиции се състоя посещение на китайска делегация водена от г-н Лъчезар Динев, председател на Българо-китайска търговско-промишлена палата.

На срещата г-жа Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ презентира дейността на агенцията, като постави фокус върху възможностите и помощта, която страната ни предоставя на потенциални инвеститори. Тя изтъкна и множеството преимуществата, които България има, а именно макроикономическата стабилност, членство в Европейския Съюз, НАТО и др.

Китайските представители споделиха положителните си впечатления за имиджа на България и подчертаха значението на розата като символ на нашата страна. Те представиха идеи за сътрудничество в области като инфраструктура, строителството и железопътен транспорт, производство и други. Срещата приключи с уверение от двете страни за последваща среща и продължение на диалога.

състоя посещение на китайска делегация водена от г-н Лъчезар Динев, председател на Българо-китайска търговско-промишлена палата в БАИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News