Online business forum between Bulgaria and Israel

ПОСОЛСТВОТО НА ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ В СОФИЯ ОРГАНИЗИРА ОНЛАЙН СЕМИНАР НА ТЕМА „DOING BUSINESS IN BULGARIA“

Израелският експортен институт, заедно с посолството на Държавата Израел в София представиха онлайн семинар на тема „Doing Business in Bulgaria“, насочен към израелски компании и инвеститори с интерес към навлизане на българския пазар.

Н.Пр. г-н Йосеф Леви Сфари, посланик на Държавата Израел в София откри събитието като подчерта отличното приятелство и сътрудничество между България и Израел и добави, че израелският бизнес вижда в България стабилен и надежден партньор.

Участие взеха г-жа Мила Ненова, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции и г-н Юлиян Балчев, главен секретар, които представиха дейността на БАИ и как агенцията може да съдейства при реализирането на нови инвестиционни проекти в България.

По време на семинара бяха презентирани различни аспекти свързани с икономиката на България, възможностите за бизнес между Израелски и Български компании, потенциални сфери на сътрудничество както и предимствата, които инвеститорите получават при навлизането си на българския пазар.

Doing Business in Bulgaria, online forum organized by Embassy of Israel in Sofia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News