ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БАИ ВЗЕХА УЧАСТИЕ В GLOBAL PHARMA AND BIOTECH SUMMIT

Посещение на екипа на БАИ в инвестиционен форум в Лондон

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БАИ ВЗЕХА УЧАСТИЕ В GLOBAL PHARMA AND BIOTECH SUMMIT

В периода 07 – 09 ноември 2022 г. в гр. Лондон, Великобритания представители на Българска агенция за инвестиции (БАИ) взеха участие в международния форум GLOBAL PHARMA AND BIOTECH SUMMIT.

Форумът е основното годишно събитие, осигуряващо възможността да се проследят най-новите тенденции и иновации в науките за живота. Изпълнителни директори, политици и лидери на мисълта от цял свят се събират, за да обсъдят новите тенденции в области, като откриване на лекарства, клинични изпитвания и достъп до пазара. Участието в събитието осигурява възможност на присъстващите да бъдат изследвани нови граници за бизнеса и инвестициите в здравеопазването. Акцент на форума са фармация и биотехнологии, стимулиране на инвестиции и иновации в областта.

В рамките на събитието експертите на Българска агенция за инвестиции представиха пред компании като Amgen, Novartis, Sandoz, Deloitte, Johnson & Johnson, BMS, Fitabeo Therapeutics, Medli Health, THREAD Research, Formerly Zogenix inc., Communications & Partnerships at EFPIA, Cantabio Pharmaceuticals, Leaman Life Sciences,  възможностите за инвестиции и развитие на бизнес в България.

InvestBulgaria Agency logo and operational programme Innovation and competitiveness

Посещение на екипа на БАИ в инвестиционен форум в Лондон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News