Сертификат за инвестиция клас Б за оптична техника

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ЗА ПРЕЦИЗНА ОПТИКА ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ КЛАС Б

Компанията „Оптаплюс БГ“ ЕООД  получи сертификат клас Б за инвестиция в производствена база за оптични компоненти. Основните продукти, които фирмата предоставя на своите клиенти към момента са – сферични и цилиндрични лещи, защитни пластини за лазерни изделия, филтри, призми и опто-механични суб-системи, които се вграждат в цели изделия. Приложението на продуктите е предимно за производство на медицински изделия и апарати, фотографска и кинематографска техника, производство на сензори, микроскопи и уреди за визуално наблюдение и др.

Целта на дружеството е да се удвои капацитетът за производство на механични компоненти и корпуси за опто-механични системи, удвояване на обемите на отделните видове продукти, както и разширяване на портфолиото от предлаганите продукти и услуги.

Инвестиционният проект е на стойност 3 600 000 лв. и се предвижда разкриване на 10 нови работни места.

„Оптаплюс БГ“ ЕООД предоставя на своите клиенти цялостни оптични решения, от различни видове оптични и фини механични компоненти и възли до проектиране и оптимизиране на оптико-механични системи, като предлагат също така и индивидуални решения според изискванията на клиентите.

Връчване на сертификат за клас Б на Оптаплюс БГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News