София Дизайн Дистрикт получават втори сертификат клас Б от Богдан Богданов, изпълнитерен директор на БАИ

„СОФИЯ ДИЗАЙН ДИСТРИКТ“ ООД С ВТОРИ УСПЕШЕН СЕРТИФИКАТ КЛАС Б

Г-н Богдан Богданов, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции (БАИ) връчи сертификат клас Б за инвестиционен проект „Изграждане на складова база в Божурище“ на „София Дизайн Дистрикт“ ООД. Стойността на инвестицията е 1,5 млн. лв. и има за цел да предоставя услуги по складиране на конвенционални стоки и товари. Инвестицията включва закупуване на терен, строителство на нова сграда и покупка на оборудване.

Логистичният процес в базата ще включва: снабдяване, контрол върху доставките, разтоварване и приемане на товарите, вътрешно-складово транспортиране и превозване на товарите, складиране и съхранение на стоките, контрол и поддръжка на наличностите, отписване на стоките при тяхното изпращане, информационно обслужване на склада и други допълнителни дейности.

През 2017 г. „София Дизайн Дистрикт“ ООД получава първия си сертификат клас Б за инвестиционен проект, изграждане на складово помещение с цел разширяване на търговския капацитет в Индустриален парк София-Божурище. Инвестицията е на стойност 2,3 млн. лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News