InvestBulgaria Agency handed over certificate class A for investment project to Commercial league

ТЪРГОВСКА ЛИГА С ТРЕТИ УСПЕШЕН ПРОЕКТ В СЪТРУДНИЧЕСТВО С БЪЛГАРСКАТА AГЕНЦИЯ ЗА ИНВЕСТИЦИИ

Търговска Лига – Глобален Аптечен Център получи сертификат за инвестиция клас „А“ от Българската aгенция за инвестиции. Последният проект на инвеститора е новото болнично крило на високотехнологичната ,Сърце и Мозък’ в Плевен. Новоизградената осеметажна сграда е построена в съответствие с всички изисквания за съвременно болнично строителство, енергийна ефективност и достъпност за хора с ограничена мобилност.

Освен отделения по педиатрия и неонатология, включително интензивен педиатричен сектор, новият корпус на болницата (с над 200 легла) включва и отделения по урология, гастроентерология, ревматология, хемодиализа, ендокринология както и приемни кабинети. Новото болнично крило разширява възможностите за съвременно лечение на жителите на Северна България, като надгражда вече съществуващите 16 специалности (включително кардиохирургия, неврохирургия, съдова и обща хирургия, онкология и лъчелечение, ортопедия, пулмология и др.) и четири лаборатории, включително по медицинска генетика.

Научноизследователската и развойна дейност на болницата остава дългогодишен приоритет на Търговска Лига и обхваща широк спектър от терапевтични области като кардиология, онкология, неврология, изследвания на човешкия геном. Болниците ,Сърце и Мозък‘ в Плевен и Бургас са предпочитани центрове за провеждане на клинични изпитвания.

Повече за реализираните съвместни проекти : видео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News