„УЕЪРХАУЗИНГ ЕНД ЛОГИСТИКС“ РАЗШИРЯВА ДЕЙНОСТТА СИ С ИНВЕСТИЦИЯ ЗА НАД 15 МЛН.ЛВ.

От 2018 г. досега дружеството е инвестирало над 30 млн.лв. в с. Равно поле, община Елин Пелин.

Екипът на Българска агенция за инвестиции (БАИ)  връчи сертификат клас „А“ по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ) на „Уеърхаузинг енд логистикс” ЕООД  за инвестиционен проект „Разширяване на складова база Логистичен Парк София, с. Равно поле“.

Размерът на инвестицията е за над 15 млн. лв., като в периода на осъществяването и ще бъдат разкрити 15 нови работни места.

Проектът представлява втори етап на инвестиционната програма на компанията и е свързан с разширяване на вече съществуващата складова база.

От името на компанията сертификата прие Станислав Лазаров, главен оперативен директор, който изрази благодарност към екипа на Министерството на иновациите и растежа и БАИ за подкрепата и съдействието при реализирането и на втората им инвестиция в страната.

„УЕЪРХАУЗИНГ ЕНД ЛОГИСТИКС“ ЕООД е дружество специализирано в изграждането на складови и логистични площи и в момента се е фокусирало върху изграждането и развитието на “ЛОГИСТИЧЕН ПАРК СОФИЯ”. Компанията разполага с повече от 100 000 кв.м. изградени площи в цялата страна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News