ФРЕНСКО-БЪЛГАРСКАТА ТЪРГОВСКА И ИНДУСТРИАЛНА КАМАРА ПУБЛИКУВА НОВОТО ИЗДАНИЕ НА СВОЯ ДЪЛГООЧАКВАН ГОДИШНИК.

За да отпразнува изданието, ФБТИК организира бизнес коктейл, а сред официалните гости бяха госпожа Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България; г-н Мартин Дановски, заместник-министър на финансите; господин Николай Павлов, заместник-министър на икономиката и индустрията; Н.Пр. господин Жоел Мейер, посланик на Франция в България; госпожа Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ. 

 

„Френско-българските отношения са устойчиво динамични и е необходимо всички да продължаваме да работим заедно за подобряване на атрактивността на България като инвестиционна дестинация. Тук е момента специално да благодаря на г-жа Мила Ненова, за това, че взе участие в годишника и да споделя, че че двете институции планират съвместен бизнес форум през 2025 в Париж, по повод 20 годишнината на ФБТИК, с акцент върху привличането на инвестиции в България.“ сподели Стефан Делайе, председател на ФБТИК.

Церемонията събра повече от 200 гости  – представители на френско-българската бизнес общност, политически фигури и партньори на организацията.

Годишникът служи като ценен източник на информация за членовете и партньорите на Камарата, като предоставя подробни описания и информация за контакт за всяко дружество член; послания от ключови представители на държавната власт и администрация на България и Франция и експерти от бранша, предоставящи контекст и бъдещи тенденции за икономиката на България; бизнес наръчник за страната, допълнен с резултати от последното проучване за бизнес климата в България; информация за предстоящи събития и инициативи за насърчаване на ангажираността и сътрудничеството между членовете.

Това издание е доказателство за силата и разнообразието на членовете на организацията, като представя фирми от широк спектър от сектори и индустрии.

В рамките на церемонията бяха представени и новите членове на организацията. Годишникът ще бъде разпространен до всички компании членове, партньори от индустрията и ще бъде достъпен за изтегляне от уебсайта на организацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News