Разширено търсене

Логистика

Успешни примери

Българска Железопътна Компания

БЖК е първият и най-голям национален частен железопътен превозвач за осъществяване на товарни превози, както по отношение на обема на превозваните товари, така и по тон/км.
Повече информация »

Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт

Германски инвеститор – концесионер на две от международните летища на България – Варна и Бургас, намиращи се на Черноморието.
Повече информация »

Fresh Logic

Fresh Logic е сред новите фирми в сферата на логистиката и дистрибуцията, създадена през 2006 г. Основният й офис е в Пловдив, като има и още 2 логистични центъра в София и Варна. Компанията оперира единствения роботизиран и сертифициран склад на Балканите с капацитет от 15 000 палет-места, съхр ...
Повече информация »

Кавен Орбико

Един от най-големите дистрибутори в България, започнал своята дейност в страната през 2004г. Освен тази дейност компанията предоставя и логистични и складови услуги на известни клиенти като Kraft, Wrigley и др.
Повече информация »

БИОМЕТ

Основана в началото на 90-те, логистичната компания БИОМЕТ заедно с Идеал Стандарт притежава втория по големина в България логистичен център, който се намира в Севлиево.
Повече информация »

Деспред

Една от най-старите български компании в сектор Транспорт и логистика, основана през 1947 г., осъществяваща пълната гама логистични услуги в ключови локации в цялата страна.
Повече информация »