BIC ОТКРИ В СОФИЯ ПЪРВИЯ СИ ЦЕНТЪР ЗА СПОДЕЛЕНИ УСЛУГИ

Финансов център за споделени услуги на Societe BIC -„БИК Сървисис София” официално бе открит днес. Преди седмица, компанията получи сертификат за инвестиция клас А по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ) на  инвестиционен проект „Създаване на финансов център за споделени услуги на Societe BIC в гр. София“.

Проектът е за ново предприятие за изнесени професионални и бизнес услуги в гр. София в размер на близо 2 млн. лв., като ще бъдат разкрити общо 200 нови работни места за висококвалифицирани специалисти. Плановете на компанията са до края на 2021 г. да назначи 230 души и да инвестира над 10,5 милиона евро в страната за същия период.

Центърът ще обслужва операциите на BIC Group с обхват на действие в Европа, Близкия изток и Африка. Целта е да се консолидират административните задачи и дейности на компанията в сферата на финанси, счетоводство и отчет, транзакции и снабдяване, обслужване на клиенти и други корпоративни функции в Европа.

На събитието присъстваха Н.Пр. Флоранс РОБИН, Посланик на Република Франция, г-жа Ирина Кирова, Главен секретар на Българска агенция за инвестиции, Председателят на ФБТИК, Стефан Делайе и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News