БОГДАН БОГДАНОВ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТ КЛАС А ЗА НОВА ИНВЕСТИЦИЯ В РАЗМЕР НА 3 МЛН.ЛВ.

БОГДАН БОГДАНОВ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТ КЛАС А ЗА НОВА ИНВЕСТИЦИЯ В РАЗМЕР НА 3 МЛН.ЛВ.

Богдан Богданов, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции връчи сертификат за инвестиция клас А на „Пос Фарма“ АД за инвестиционния им проект „Многофункционален център за контакти с клиенти ПОС ФАРМА“ в гр. София, Столична община, Област София.

Проектът на българската компания е за изграждане на иновативен и функционален център „ПОС ФАРМА“, който ще изпълнява функции и дейности на централен офис, като предоставя оперативна помощ, организационно планиране, финансово и бюджетно планиране, маркетингови стратегии, надзор и управление на всички единици на дружеството. Дружеството предоставя разнообразни висококачествени услуги в областта на информационните технологии, поддържане на мрежи и контакти с клиенти в сферата на здравеопазването и фармацията.

Размерът на инвестицията възлиза на 3 млн. лв., а в периода на осъществяването й ще бъдат разкрити 25 нови работни места. От името на компанията сертификатът приеха Едуард  Мътърян, изпълнителен директор и Георги Георгиев, Ръководител проекти в „Пос Фарма“ АД.

Дейностите по реализиране на инвестиционния проект са свързани с разработка, внедряване и поддръжка на специализиран софтуер, адаптиран за нуждите на компанията, както и  за управляване на цялостните процеси и услуги.

В рамките на инвестиционния проект „Многофункционален център за контакти с клиенти ПОС ФАРМА“, дружеството планира изграждането и на специализиран високотехнологичен кол център за нуждите на клиентите и потребителите на услугата. Посредством интеграция със специализирания софтуер квалифициран персонал от оператори ще предоставя информация за продуктите и услугите на компанията, обработване на въпроси и съдействие или рекламации от клиенти, като по този начин ще се гарантира обслужване в реално време на всеки клиент от квалифициран персонал, включително и магистър фармацевт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

More News